Kindershow Anders met Sander


Sander Ketels treedt al op sinds 2005 en hij is inmiddels al jaren toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze originele, gevarieerde en interactieve show kenmerkt zich door de gouden formule van verbluffende goocheltrucs, herkenbare mee-zing liedjes, een unieke buikspreekact en een daverende ballonnenparade. Deze veelzijdige professional maakt van ballonnen de meest uiteenlopende figuren en iedereen maakt kans om zo’n fraai fantasiefiguur mee naar huis te nemen.

Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een assistente, maar hij haalt kinderen uit het publiek om hem te assisteren. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen.

Deze show is voorzien van een groot (of klein) showdecor en professioneel geluid. Licht optioneel.

Reacties:
Hieronder staan een aantal reacties van klanten die u zijn voorgegaan.

Joan Janssen:
Sander kwam bij ons op school met zijn Anders met Sander show. De communicatie vooraf en op de dag zelf verliep zeer prettig. Sander was ruim van te voren aanwezig en erg flexibel. Het enthousiasme van Sander tijdens de show sloeg zeker aan bij zowel de jonge als oudere kinderen. Ook ouders en leerkrachten hebben genoten! De show zat vol met afwisseling en was erg interactief. Geweldig om te zien hoe Sander improviseerde op de onverwachte reacties en handelingen van de kinderen. De kinderen hebben er nog weken lang over gepraat, de liedjes zijn nog regelmatig voorbij gekomen en ook achteraf is er nog een hoop gelachen om de show. Wij vonden het een groot succes!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Hans Choufoer:
Toen de show na ruim twee uur helaas afgelopen was waren de meeste kinderen schor en hees van het zingen en roepen. Iedereen ging huiswaarts en de reactie van kinderen en hun ouders was dat zij het een hele leuke middag vonden. Ook de mensen van de speeltuin zelf waren dik tevreden. Het was een vrolijke middag geworden waar iedereen het erg naar de zin had.

Rowan Dorrepaal:
Als afsluiting van het schooljaar gaf Sander Ketels Entertainment een show bij ons op school. De leerlingen hebben onwijs genoten! Het was leuke, grappige, afwisselende en interactieve show. Zeker een aanrader!

Tonnie Kaal:
Op dinsdag 5 maart jl. vond de Anders dan Sander Show plaats tijdens de kindercarnaval van onze Carnavalsvereniging. Een superleuk gevarieerde kindershow. Heel erg mooi om te zien hoe je ruim 150 kinderen vermaakt met goocheltrucs, buikspreken met Charlie, liedjes, grappigheden etc.

Henk van Uem:
Tijdens de carnaval heeft Sander bij ons een kindermatinee verzorgd en iedereen was dol enthousiast en de show was top . Voor volgend jaar hebben we Sander weer gelijk geboekt. In combinatie met licht en geluid en een geweldig decor was het helemaal af.

Marlie Tebarts:
Fantastisch! Super leuke show, op maat voor de cliënten. Ze hebben allemaal genoten van het optreden en de ballonnen. Erg leuk :)

Linda Knook:
Heel veel kinderen op het kinderdagverblijf (op gepaste afstand) zijn erg blij gemaakt door deze show! Wat een interactie en wat een plezier hadden ze! Echt een aanrader! Vooral in deze bizarre tijden! Zo helpen we elkaar allemaal een beetje! Al bij al de moeite waard om een show te boeken!

Alex Blokker:
Zeer professioneel, duidelijke communicatie en een leuke show.

Twynstra en Gudde Adviseurs en Managers:
Alles top geregeld. Super show

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Sander Ketels werd geboren op 5 september 1993 in Zevenaar. Na jarenlang thuis ‘optreden’ voor familie en kennissen als Clown Bassie, had Sander op 12 jarige leeftijd zijn eerste echte schnabbel als clown voor een evenementencircus uit Den Haag. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte entertainer van Nederland met zijn kindershows, ballonnenacts, DJ shows en presentaties op scholen, vakantieparken, winkelcentra, kinderfeesten, bedrijfsfeesten en in feesttenten.

In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig feest en evenement voorzien van entertainment. Hij mag grote bedrijven waaronder de Efteling tot zijn klantenkring rekenen en hij was meerdere keren op televisie bij onder anderen Lieve Paul (Paul de Leeuw, VARA), Jandino’s Bezorgservice (Jandino Asporaat, NTR), Gelderse Koppen (Harm Edens, TV Gelderland), RTL Late Night (Humberto Tan, RTL4) en het NOS journaal. Sander doet het werk nog steeds met heel erg veel plezier. ‘Soms vraag ik mij af wie het nou leuker vind. Ikzelf op de bühne of de kinderen in de zaal’ aldus de beroepsentertainer. Met zijn unieke en afwisselende shows vol humor en interactie bewijst deze allround entertainer steeds weer zijn uitzonderlijke klasse.m

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;