ATLANTIS


Het lootse poppentheater Hendrick De Vos brengt het verhaal van ATLANTIS. In een universiteit hier niet zo ver vandaan speelt zich een mysterie af van ontdekkingsreiziger Joris en zijn zoektocht naar het verdwenen land. Een unieke manier van marionetten en echt theater zorgt voor een schitterende sfeer. Zowel jong als oud zit op het puntje van hun stoel tijdens deze voorstelling. De live muziek zorgt voor dat extraatje. Dit stuk behandelt de topic milieuvervuiling.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Poppentheater Hendrick De Vos is een reizend poppentheater dat speelt in theaters, scholen, buurthuizen, kinderdagverblijven, bibliotheken, bedrijven, feesten, festivals, enz. Het theater speelt voorstellingen voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Kinderen krijgen in onze voorstellingen een kunstzinnige en originele ervaring aangeboden. Hun manier van kijken, luisteren en meebeleven inspireert ons steeds opnieuw.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;