Goochelvoorstelling 'De magische schatkist'


Wil je het theater op school beleven? Boek deze magische en interactieve voorstelling. 

'De magische schatkist...'
Jeffrey gaat verhuizen en is op zolder druk bezig om zijn verhuisdozen in te pakken. Hij komt een heel bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar geweest. Het is een magische schatkist vol goocheltrucs. 

Jeffrey wil natuurlijk graag weten wat er in de schatkist zit. En hij gaat samen met de leerlingen de inhoud bekijken. Alleen moet hij natuurlijk ook nog verhuizen. Tussendoor zal hij verder moeten gaan met inpakken. Toch blijft de schatkist de aandacht van Jeffrey en de leerlingen trekken...

De attributen die eruit komen zijn betoverd. Houten konijnen hebben ineens een andere kleur, een tijger en clown verdwijnen uit het circus, een schilderij krijgt ineens kleuren, een tekening begint te praten en nog veel meer magische momenten.

Het is een interactieve, grappige en magische goochelvoorstelling met rook- en geluidseffecten en een uitgebreid decor. Alsof je echt naar het theater gaat met de leerlingen, maar dan op school!

Handig om te weten
Duur voorstelling: ca. 45 minuten
Doelgroep: Leerlingen van groep 1 t/m 5. Leeftijd ca. 4-8 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in belsag van minimaal 5 bij 3 meter. 
Locatie: Alleen binnen mogelijk. Indien mogelijk in de gymzaal (bij school-voorstellingen.
Geluid: Regelt Jeffrey zelf tot 150 leerlingen per voorstelling

Waarom deze voorstelling boeken?
Wil je als school een feestelijke afsluiting, opening themaweek of jubileum vieren? Dan is deze voorstelling daarvoor geschikt.

Jeffrey Wijkhuisen, ook wel Goochelaar Jeffrey verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
1 voorstelling € 675,- (allin)
2 voorstellingen € 950,- (allin)
3 voorstellingen € 1150,- (allin)
*30 minuten tussen de voorstellingen, anders extra toeslag.

Voorstelling boeken
Wil je de leerlingen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Ik ben de expert in het verzorgen van (goochel)voorstellingen. Jeffrey Wijkhuisen verzorgt entertainment voor kinderen op o.a evenementen, scholen en bedrijven en kinderfeestjes. De voorstellingen zit vol met interactie, humor en speciale effecten. 

Jeffrey is al diverse keren op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door. 

Waarom Goochelaar Jeffrey?

> 15 jaar in het vak
> Neemt het theatergevoel mee!
> Niet zomaar een goochelvoorstelling, maar een unieke voorstelling met interactie, speciale effecten en humor
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;