Koning Roodsnor


In Ronoria, het rijk waar koning Roodsnor het voor het zeggen heeft, lijkt alles peis en vree. Alles verandert op het grote kasteelfeest voor de 40,5e verjaardag van de koning. Tijdens het spectaculaire dansduet tussen Diadeem en Lappelot gebeurt er iets heel vreemd. Enkel prinses Diadeem durft het aan om op onderzoek te gaan. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen tussen 6 en 10 jaar. Stapelkorting wanneer je meerdere voorstellingen op een dag op dezelfde locatie willen reserveren. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Wij zijn een tweekoppige vzw die Vlaanderen rondtrekt met een uniek poppentheater. Originaliteit, creativiteit en energie zijn onze basisprincipes. We nemen peuters tot leerlingen van het zesde leerjaar mee op sleeptouw en creëren samen met ons publiek een magische wereld vol bijzonderheden. Boer Roodsnor kan de hulp gebruiken van de allerkleinste schoolgangers. Kapitein en Koning Roodsnor zijn geschikt voor een iets ouder publiek. De helft van de personages van Kapitein Roodsnor kunnen zelfs Frans praten, een ludieke manier om aan vreemdetaalverwerving te doen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;