Kapitein Roodsnor


Op de Stille Oceaan vaart een bonte bende luidruchtige zeelieden. Kapitein Roodsnor vertelt met veel fantasie hoe hij aan zijn ooglapje kwam. samen met kokkin Esmee, stuurman Willie en p(i)raatspin Patrick vormt hij een hechte vriendengroep, stoer en met een klein hartje, die samenwerkt om de eeuwenoude schat van Kamalaka te vinden. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Voor de liefhebbers bieden we deze voorstelling ook aan deels in het Frans, waarbij twee van de vier hoofdpersonages Frans praten, ideaal voor de vreemdetaalverwerving in het vijfde en zesde leerjaar. Stapelkorting bij het boeken van Roodsnor voor een tweede en derde voorstelling op dezelfde dag en op dezelfde locatie.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Wij zijn een tweekoppige vzw die Vlaanderen rondtrekt met een uniek poppentheater. Originaliteit, creativiteit en energie zijn onze basisprincipes. We nemen peuters tot leerlingen van het zesde leerjaar mee op sleeptouw en creëren samen met ons publiek een magische wereld vol bijzonderheden. Boer Roodsnor kan de hulp gebruiken van de allerkleinste schoolgangers. Kapitein en Koning Roodsnor zijn geschikt voor een iets ouder publiek. De helft van de personages van Kapitein Roodsnor kunnen zelfs Frans praten, een ludieke manier om aan vreemdetaalverwerving te doen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;