Paniek in de snoepfabriek - Sinterklaas


Zoek je een voorprogramma voor het sinterklaasfeest? Boek deze voorstelling voor een interactief, grappige en magische beleving. 

Paniek in de snoepfabriek
Jeff & Matt (fabrieksmedewerkers) zijn  bezig om de pepernoten machine te controleren. De tandwielen draaien, lopende band loopt en de groene lamp brand. Alles loopt perfect. Plots krijgen ze een telefoontje van de sinterklaas. Ze hebben te weinig pepernoten. Er moeten 1000 extra pepernoten gecontroleerd worden.  

Jeff & Matt gaan snel aan de slag en laten  de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen. Totdat de machine oververhit raakt. Hij slaat op hol… Niet lang daarna stoppen de tandwielen en lopende band met draaien. De lamp staat op rood! Geen goed teken. Jeff & Matt proberen samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn.

Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaan draaien.  Zodat de 1000 pepernoten op tijd bij sinterklaas zijn?

Handig om te weten
Duur voorstelling: ca. 45 minuten
Aantal spelers: 2 spelers 
Doelgroep: Advies leeftijd 4-8 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in belsag van minimaal 5 bij 3 meter.  
Geluid: Regelt Jeffrey zelf tot 125 kinderen per voorstelling

Waarom deze voorstelling boeken?
Deze voorstelling is geschikt voor bedrijven die interactieve en grappige  voorprogramma zoeken voor het sinterklaasfeest. 

Jeffrey Wijkhuisen, ook wel Goochelaar Jeffrey verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief en komisch. en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
Vanaf € 850,-

Voorstelling boeken
Wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Ik ben de expert in het verzorgen van (goochel)voorstellingen. Jeffrey Wijkhuisen verzorgt entertainment voor kinderen op o.a evenementen, scholen en bedrijven en kinderfeestjes. De voorstellingen zit vol met interactie, humor en speciale effecten. 

Jeffrey is al diverse keren op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door. 

Waarom Goochelaar Jeffrey?

> 15 jaar in het vak
> Neemt het theatergevoel mee!
> Niet zomaar een goochelvoorstelling, maar een unieke voorstelling met interactie, speciale effecten en humor
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;