Goochelvoorstelling 'Het magische bos'


Wil je het theater op school beleven? Boek deze magische en interactieve voorstelling. 

Het magische bos 
Met deze voorstelling worden de kinderen op een grappige en magische manier betrokken bij het onderwerp 'De natuur (bos)'. Ook zijn er educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.

Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Hij gaat dit om een feestelijke manier openen. Alleen gaat dit niet helemaal volgens plan. Gelukkig komt dit toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Er komen allemaal magische dingen op zijn op zijn pad. 

Zo komt hij een lieveheersbeestje tegen die hij meer stippen tovert, krijgen houten konijnen ineens een andere kleur, en begint een getekende egel te praten. 

Het is een interactieve, grappige, leerzame en magische goochelvoorstelling met geluidseffecten en een uitgebreid decor. Alsof je echt naar het theater gaat met de leerlingen, maar dan op school!

Handig om te weten
Duur voorstelling: ca. 45 minuten
Doelgroep: 4-8 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in belsag van minimaal 5 bij 3 meter. 
Locatie: Alleen binnen mogelijk. Indien mogelijk in de gymzaal (bij school-voorstellingen.
Geluid: Regelt Jeffrey zelf tot 125 kinderen per voorstelling

Waarom deze voorstelling boeken?
Wil je de kinderen op een leuke manier betrekken bij het thema natuur dan is deze voorstelling zeer geschikt. Of boek deze voorstelling als feestelijke afsluiting, opening themaweek of jubileum feest.

Jeffrey Wijkhuisen, ook wel Goochelaar Jeffrey verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
1 voorstelling € 675,- (allin)
2 voorstellingen € 950,- (allin)
3 voorstellingen € 1150,- (allin)
*30 minuten tussen de voorstellingen, anders extra toeslag.

Voorstelling boeken
Wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Ik ben de expert in het verzorgen van (goochel)voorstellingen. Jeffrey Wijkhuisen verzorgt entertainment voor kinderen op o.a evenementen, scholen en bedrijven en kinderfeestjes. De voorstellingen zit vol met interactie, humor en speciale effecten. 

Jeffrey is al diverse keren op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door. 

Waarom Goochelaar Jeffrey?

> 15 jaar in het vak
> Neemt het theatergevoel mee!
> Niet zomaar een goochelvoorstelling, maar een unieke voorstelling met interactie, speciale effecten en humor
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Daphne op 25 april 2024 14:40
De kinderen (7-8jaar) waren heel geboeid tijdens de voorstelling. Ook de leerkrachten konden het wel smaken. Er zat heel wat interactie in met het publiek en dat maakt het altijd fijn. Nadien bleven de kinderen vragen stellen hoe iets kon.
;