Sinterklaas en de Circuspieten


Sinterklaas en de circuspieten , komt hij of komt hij niet ?

Sinterklaas zijn hoofdpiet is op pensioen gegaan , daardoor komt hij in problemen om alles op tijd klaar de krijgen . Brieven moeten beantwoord worden , snoepjes en speelgoed moeten op tijd klaar zijn, de huisbezoeken , enz... Sinterklaas geraakt in de war en komt overal met alles te laat . Daarom roept hij de hulp in van de circuspieten . Maar gaat dit wel allemaal goed aflopen ? Kunnen de circuspieten deze situatie wel aan ? Dit verneemt U in deze schitterende en vrolijke voorstelling .

Wij zorgen voor een groots Sinterklaasdecor , geluid en licht , en troon van de Sint , Duur voorstelling 75 min . Wij komen in de voormiddag toe om alles op te bouwen , de voorstelling kan vanaf 13.30 uur 

Naar wens kunnen de Sint en de pieten helpen bij het uitdelen van de geschenken op het einde van de voorstelling . In de cast Paul Ricour (gekend van Merlina , Postbus X, Interflix, enz...) en de circusartiesten, Arthur en Veronique Cardini , Latoya Zwart en  Peggy Jones .

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Een doorwinterde circusartiest in jeugdtoneel en variété shows

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;