De Kleine Prins - minimusical


De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen.

Hij ontmoet o.a. een Koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen……………De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden……...

De Kleine Prins is een minimusical.  Een voorstelling gebaseerd op het bekende boek De Kleine Prins van Antoine de Saint – Exupéry, Franse schrijver en vliegenier (1900 – 1944). Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen en ook grote mensen te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen. 

Hopelijk zullen allen die dit sprookje – dat nu al gerekend mag worden tot de klassieke literatuur – ter hand nemen, het niet enkel lezen, maar ook werkelijk de lachende kleine prins, het kind met de gouden haren, tegenkomen.

 De Kleine Prins - minimusical is een originele en vrije bewerking van John van Santen. Theater Van Santen zal op een sprankelende en speelse manier de sferen creëren, waarin De Kleine Prins en andere figuren tot leven komen. Een mooie voorstelling met live muziek, dans en zang. Ook de nodige humor zal niet ontbreken!

De Kleine Prins: “Grote mensen willen soms iets worden wat ze eigenlijk al zijn. Ze begrijpen nooit iets uit zichzelf en het is vervelend hen alles uit te moeten leggen”!

Ervaring heeft geleerd dat deze voorstelling geschikt is voor de hele basisschool. Drie optredens op één dag is mogelijk.

Kosten: Euro 975, = excl. reiskosten en 9% btw(tot 150 zitplaatsen). 
Euro 1.050, = excl. reiskosten en 9% btw (tot 200 zitplaatsen). 
Euro 1.125, = excl. reiskosten en 9% btw (tot 300 zitplaatsen).
< 300 zitplaatsen garantiesom euro 1.250, = excl. reiskosten en 9% btw.
Reiskosten voor Vlaanderen is een vast bedrag van euro 200, = excl. 9 % btw.
Techniek: Licht- en geluidsinstallatie met technicus bij de prijs inbegrepen.
Tweede en derde optreden op dezelfde dag en speelplek is uiteraard met korting!

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Theater Van Santen - Jeugdtheater maakt en speelt vanaf 1994 interactieve muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar.
We spelen door het hele land en in Vlaanderen in (openlucht)theaters, op scholen, in bibliotheken, buurt- en dorpshuizen, wijkgebouwen en verder overal waar mogelijk.
Theater Van Santen – Jeugdtheater werkt met professionele, afgestudeerde acteurs en muzikanten. Waar nodig komt er ook een eigen technicus mee met een complete licht- en geluidsinstallatie.
Er is lesmateriaal beschikbaar w.o. cd's, boeken, lesbrieven en liedteksten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Montessorieschool Noordwijk op 14 oktober 2022 10:13
door Iris van Amerongen - montessorischool Noordwijk - gespeeld voor groepen 1 t \/m 4 en daarna 5 t \/m 8 op 12 oktober 2021 Zowel kinderen als collega\'s hebben erg van de voorstelling genoten! We willen jullie enorm bedanken voor jullie inzet en enthousiasme. Graag in de toekomst nog eens tot ziens! Vriendelijke groeten, Iris
;