Als een tak geen thuis is


Lappie Lapstok speelt verschillende interactieve en muzikale voorstellingen vanuit haar rijdend marionettentheater. Ze reist door heel Vlaanderen en Nederland en weet zich altijd goed aan te passen aan de leeftijdscategorie van de kinderen. Zowel binnen als buiten te spelen!

Als een tak geen thuis is (nieuw!)

In de boom van Sammie hangt ineens een bijzondere gast. Het is Tuur, een wandelend blad, dat gevlucht is uit zijn eigen bos. Zou Tuur misschien bij Sammie binnen mogen slapen?

Sammie schrikt als hij Tuur van dichtbij ziet. Hij heeft nog nooit zo'n groen wezen gezien. Is Tuur gevaarlijk? Zou hij dan misschien spinnen lusten? Dat komt Sammie goed uit!
Als Tuur zich kan opwarmen binnen, wil hij wel even doen alsof hij spinnen lust. Ze moeten wel aan elkaar wennen in huis. Zo heeft Sammie een heleboel gekke regels zoals: Zeg nooit s p i n hardop. En Sammie vindt Tuur zijn ogen en armen wel heel erg grappig. RIKKETIK. Wat horen ze daar?
Lukt het Tuur zich thuis te voelen en de spin te vangen?

Iedereen is anders en dat is juist zo fijn! Een interactieve voorstelling van 40 minuten over (culturele) verschillen en je anders voelen, met live gezongen liedjes en antieke, Tsjechische marionetten. Een verhaal dat laat zien dat verschillen tussen mensen juist een meerwaarde hebben. Voor de leeftijd 4 t/m 9 jaar.

Thema's: cultuur, anders zijn, een thuis vinden, spinnen, seizoenen

Locaties

Geschikt voor scholen, kinderdagverblijven, theaters, festivals, jeugddiensten, culturele centra en meer. Binnen en buiten speelbaar

Prijs  inclusief reiskosten, excl. 6% btw. Korting op extra voorstellingen

Corona:
Theater Lapstok houdt rekening met uw gewenste aanpassingen/maatregelen en die van de overheid.

Kinderliedjes!
De liedjes en teksten zijn online te vinden op youtube, spotify en de website . De kinderen zingen ze graag thuis en op school. Volg Lappie Lapstok op instagram, facebook of haar site voor nieuwe kinderliedjes voor in de klas. 


Zoekt u een andere....

- leuke muzikale  sprookjesvoorstelling? Bekijk Koekjes & Snorharen (met muzikant)

- feestelijke voorstelling in het rijdend theater' ? Bekijk De Wensappel (dieren/bos/sprookjes)

- voorstelling over seizoenen / winter / klimaat ? Bekijk STUK!

- voorstelling over samenspelen en dagrituelen uit de kleuterleefwereld? Bekijk Droomzuchten

- vertellingen? Bekijk de vertelkoffers (inclusief liedjes en poppenspel)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;