De Wensappel


Lappie Lapstok speelt verschillende interactieve en muzikale voorstellingen vanuit haar rijdend marionettentheater. Ze reist door heel Vlaanderen en Nederland en weet zich altijd goed aan te passen aan de leeftijdscategorie van de kinderen. Zowel binnen als buiten te spelen!

Lappie Lapstok en De Wensappel

Tatoe de tovenaar heeft zo'n zin in een appeltje. Maar wanneer hij bij de appelboom komt, zijn ze wederom allemaal op. Houdt dan niemand rekening met elkaar in dit bos?  Maar Tatoe weet wel hoe hij de bosbewoners een lesje kan leren! Hij tovert een gouden appel in de boom. Een wensappel. Je mag twee wensen doen als je over de appel wrijft. Maar je eigen wens komt alleen uit, als je je eerste wens voor een ander gebruikt. Doe je dit niet,  dan raak je natuurlijk  betoverd!

En soldaat Rien ... die wenst voor zichzelf nieuwe laarzen en daarna een zak vol goud. Floeperdeflits.... waar is hij nu? En hoe maakt hij de betovering nu ongedaan?

Lappie Lapstok en De Wensappel (3 t/m 9 jaar) is een interactieve voorstelling van 40 minuten met live gezongen liedjes en antieke, Tsjechische marionetten! Deze voorstelling is al jaren een van de favorieten op scholen en kinderfestivals! Bekijk de trailer onderaan (op video klikken!). Kan worden gespeeld inclusief zwarte achterwand en theaterbelichting (in verduisterde ruimte). 

Thema's: sprookjes, samen delen, draken/ridders 

Locaties Geschikt voor scholen, kinderdagverblijven, theaters, festivals, jeugddiensten, culturele centra en meer. Binnen en buiten speelbaar

Prijs inclusief reiskosten. Excl. 6% btw. Korting op extra voorstellingen

Max. 125 kinderen per voorstelling

Corona:
Theater Lapstok houdt rekening met uw gewenste aanpassingen/maatregelen en die van de overheid.

Kinderliedjes
De liedjes en teksten zijn online te vinden op youtube, spotify en de website ! De kinderen zingen ze graag thuis en op school. Volg Lappie Lapstok op instagram, facebook of haar site voor nieuwe kinderliedjes voor in de klas.

Zoekt u een andere....

leuke muzikale  sprookjesvoorstelling? Bekijk Koekjes & Snorharen (met muzikant)

voorstelling over het thema  'culturele verschillen' ? Bekijk Als een tak geen thuis is

voorstelling over seizoenen / winter / klimaat ? Bekijk STUK!

vertellingen? Bekijk de vertelkoffers (inclusief liedjes en poppenspel)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;