Slijmkabinet / Experiment HetHet


Met Het Slijmkabinet dompelen we kinderen onder in een wereld van Aliens, zwarte gaten en 'Slijm'. Onverwacht is Specimen 354 weggelopen. Tijdens het teleporteren van belangrijke materialen is er iets fout gegaan. En dat moet dringend worden opgelost! Want HetHet, het allesvernietigende zwart, is op weg naar de aarde.

Met een rare professor (is het wel een professor?) zoeken we Specimens 288 én de belangrijke materialen. En dan maar kneden! Het zal kleurrijk plakkerig worden!

Dit is onze MEDIUM versie. Er is ook nog een SMALL en LARGE. Vraag zeker naar meer info!

Dit is een theatrale animatie. Het heeft een intro, tussenstukjes en een outro. Daartussen maken we 'slijm' met de kinderen, dat ze gewoon mee naar huis krijgen!

Er kunnen 30 kinderen deelnemen aan dit event in geval van een festival en geen extra begeleiding van de organisatie. Op school met extra begeleiding of een andere locatie met extra begeleiding ongeveer 40 kinderen

*Speelruimte: We lopen een deel rond en hebben dan ruimte nodig voor 30 tot 40 tal kinderen om slijm te maken. (graag NIET aankondigen als slijm maken - tenzij u enkel de workshop wil)

*Benodigdheden: één of twee lange tafels (afhankelijk van aantal deelnemers)
*Indien mogelijk vragen dat kinderen zelf potjes meenemen (zo is dat iets natuurvriendelijker)

*Verschillende versies mogelijk.

*Bij meer deelnemers gelieve een extra animator te voorzien(vooral om mee te helpen roeren als de kindjes nog heel klein zijn)
*Een plek om ons te verkleden en make up te doen

*Een lekker drankje of een hapje slaan we niet af. Indien we er een hele dag zijn (voor- en namiddag) graag catering

*Bij groter groepen kunnen we in onderling overleg meer kinderen slijm laten maken. Het materiaal kost natuurlijk ook geld. Daar komt dan 2 euro (potje, lijm, scheerschuim, lenzevloestof, kleurstof, ...) per deelnemend kind bij.
*Extra spelers kan u bij ons vragen indien het event groot is.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Theater I Luna maakt reeds 10 jaar verhalende voorstellingen voor cultuurhuizen. Vanaf nu hebben we ook een aanbod voor de scholen, zonder het theatrale aspect te verliezen. De vorm (poppenspel, tekst, ...) laten we afhangen van het verhaal. We kiezen gewoon dat wat de voorstelling het sterkst maakt! daarnaast bieden we ook workshops aan die aan de voorstelligen gekoppeld kunnen worden. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;