Sterren van de Zee


Sterren van de zee is een ecologisch sprookje, waarin ook de liefde een rol speelt.

Scroll voor een video over de voorstellingen van Theater Compagnie Alice naar helemaal onderaan deze pagina!

In de nieuwe voorstelling Sterren van de Zee verbeeldt Theater Compagnie Alice met levensgrote poppen een spannend onderwaterverhaal, waarin de hoofdpersonen moeten vechten voor hun liefde en hun voortbestaan. 

Het verhaal:

Het Zeepaard Gappie is verliefd op de Zeemeermin Mara, de lievelingsdochter van Neptunus, de koning van de zee. Neptunus wil daar niets van weten en verbiedt Gappie en Mara om met elkaar om te gaan.

Op een dag landt er een vuurdraak in de zee. Door zijn aanwezigheid raakt de hele onderwaterwereld van slag. Neptunus probeert de vuurdraak uit de zee te verjagen, maar dan wordt de draak woedend en ontvoert hij Mara. Gappie gaat op weg om zijn geliefde Mara uit de klauwen van de vuurdraak te bevrijden en wordt daarbij geholpen door de twee vissen Guppie en Bluppie...

In dit voorjaar werkt Theater Alice dit verhaal verder uit tot een spektakel met veel muziek en beweging, dat ook buiten gespeeld kan worden.

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

De eerste voorstelling zal worden gespeeld op 13 mei bij de opening van Strand Ijburg in Amsterdam.

Duur voorstelling: 45 minuten

Spel: Alice Ruijters en Angela de Rie

Muziek: Marc Spee

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Theater Compagnie Alice maakt beeldende voorstellingen met spelers en grote zelfgemaakte poppen die tot de verbeelding spreken.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;