Rikkie en Bruno en de plastic zee


Rikkie en Bruno zijn de beste vrienden. Elk seizoen beleven ze een nieuw avontuur.

In deze vrolijke voorstelling gaan Rikkie en Bruno de strijd aan met het grote Plasticmonster in de zee.                     

Rikkie en Bruno gaan een dagje naar het strand. Daar ontmoeten ze de zeemeermin Mara. Samen met haar mogen ze het mooie onderwaterrijk Atlantis bezoeken. Rikkie en Bruno vinden het daar fantastisch, maar helaas wil een plasticmonster de zee boven Atlantis veranderen in een groot plastic eiland. Als dat lukt zal Atlantis verdwijnen. Rikkie en Bruno willen helpen om het plasticmonster te verslaan, maar dan moeten ze eerst op zoek naar De Oude Schelp. Samen met Alba de Albatros gaan ze op weg...

Een sprookjesachtige voorstelling met grote en kleine poppen. Mooie poetische onderwatertaferelen met muziek worden afgewisseld met de spannende en vaak komische belevenissen van Rikkie en Bruno.

Op een luchtige manier komt de vervuiling van de zee door plastic aan bod en worden de gevolgen invoelbaar gemaakt voor kinderen.

Er is ook interactie met het publiek; De kinderen moeten het plasticmonster de verkeerde kant op wijzen en na afloop dansen de kinderen samen met ons de waterdierendans.      

Spel: Alice Ruijters en Angela de Rie

Techniek: Luc Willekens

Duur: 45 minuten

Dierendans: 5 minuten

Prijzen: 

tot 50 personen: 500 euro

van 50 tot 70 personen: 600 euro

van 70 tot 100 personen: 700 euro

2 voorstellingen op een dag: 850 euro

3 voorstellingen op een dag: 950 euro

Alle prijzen zijn excl. reiskosten alleen buiten regio Amsterdam 0,25 cent per kilometer.

Deze voorstelling in onze theatertent:

Bij een buitenvoorstelling verwelkomen wij de kinderen in onze vrolijke rood-wit gestreepte theatertent. Binnen in de tent passen maximaal 40 kinderen. Bij mooi weer kunnen nog enkele extra personen onder de luifel van de tent zitten.

In de tent spelen wij 2 voorstellingen op een dag.

Prijs voor deze 2 voorstellingen: 750 euro excl. reiskosten 0,25 per km vanaf Amsterdam

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Theater Compagnie Alice maakt beeldende voorstellingen met spelers en grote zelfgemaakte poppen die tot de verbeelding spreken.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;