Boer Roodsnor


Deze voorstelling is geschikt voor kindjes tussen 2 en 4 jaar oud. Boer Roodsnor heeft hulp nodig op zijn boerderij. Samen met meester Dirk, een verliefde koe, met Suzy, het zachtste konijn ter wereld, met kip Kip, met Rat, part-time DJ en met nog veel meer interessante dierenpersonages lost hij alle boerderijproblemen op. Dit concept is uniek en kan het best omschreven worden als een unieke en culturele teambuildingactiviteit voor mini's ;). Stapelkorting bij een tweede en derde voorstelling op dezelfde dag. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Wij zijn een tweekoppige vzw die Vlaanderen rondtrekt met een uniek poppentheater. Originaliteit, creativiteit en energie zijn onze basisprincipes. We nemen peuters tot leerlingen van het zesde leerjaar mee op sleeptouw en creëren samen met ons publiek een magische wereld vol bijzonderheden. Boer Roodsnor kan de hulp gebruiken van de allerkleinste schoolgangers. Kapitein en Koning Roodsnor zijn geschikt voor een iets ouder publiek. De helft van de personages van Kapitein Roodsnor kunnen zelfs Frans praten, een ludieke manier om aan vreemdetaalverwerving te doen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;