De Recycle Machine


Zoekt u een voorstelling waarbij de kinderen mee kunnen doen en iets moois leren over de aarde, het milieu en verschillende dieren? Boek dan de Recycle Machine op uw school!

Uw kinderen zullen na deze voorstelling moe zijn van al het dansen en springen, meer kennis hebben van de situatie rondom de opwarming van de aarde (op een zeer simpele en humoristische manier uitgelegd) en we gaan natuurlijk samen een feestje bouwen op uw locatie! 

Dit verhaal speelt zich af in het Feesthotel van directeur Melvin. Op deze bijzondere plek is van alles te leren en te ontdekken.
Ik vertel graag alle verhalen die mijn opa Roger en ik hebben beleefd vanuit het grote avonturenboek.  Door middel van de verhalen in combinatie met muziek en geluidseffecten wordt er een beleving gecreëerd alsof het hotel draaiende is terwijl jullie komen kijken.

In deze voorstelling draait het om mijn nichtje Lisa, DE grote uitvinder van de familie.
Zij heeft een recycle machine gebouwd om de aarde een stukje beter te maken!
Maar de stroom is uitgevallen en de machine is op hol geslagen..

Nu is het aan ons de taak om samen te kijken hoe we energie kunnen opwekken…OF besparen. De kinderen weten altijd veel meer dan wij denken en dat maakt het nu juist zo interessant om deze voorstelling te mogen spelen!

Informatie over de voorstelling:

Het speeloppervlak betreft mimimaal 5 meter breed, 4 meter diep en 2,5 meter hoog vanwege het meegebrachte decor. Ook graag een vrije groep stroom op maximaal 10 meter van de speellocatie welke ik mag gebruiken. 

(Nieuw! Diverse pakket mogelijkheden)

Pakket 1 : Basis : €600.00/€900.00 inclusief btw.
Een of twee voorstellingen van 45 minuten met een klein decor, geluid tot 200 personen en een technieker.

Pakket 2 : Theater! €725.00/€1025.00 inclusief btw.
Een of twee voorstellingen van 45 minuten in theatersetting met klein decor, geluid tot 200 personen ,front + tegenlicht, technieker en confetti!

Pakket 3 : Feest! €1000.00/€1300.00 inclusief btw.
Een of twee voorstellingen van 45 minuten met een uitgebreider decor, geluid tot 400 personen, technieker, front en tegenlicht, special effecten en confetti. Aan het einde van de show krijgt ieder kind een kleinigheid mee naar huis.

Elke show extra op de dag zelf kost €300,00 euro. De reiskosten bedragen €0.21 cent per kilometer. Ook is het mogelijk de reiskosten uit te kopen per boeking voor €75.00.

Deze voorstelling is ook te boeken voor de Nationale Voorleesdagen, afsluiting van het schooljaar of gewoon als leerzame voorstelling op bijvoorbeeld jouw school!

Review oktober 2022: (Groep 3 t/m groep 5)

Wauw, wat was de voorstelling van vanmiddag leuk! Er werd gebruik gemaakt van een simpel, maar aansprekend decor. Leuke, passende en soms opzwepende muziek. Erg interactief voor de kinderen. Alle kinderen waren zeer betrokken door de manier van aanspreken. Qua inhoud best pittig voor gr 3, maar mooi verwoord op kindniveau. Super dat de kinderen zo vaak werden uitgenodigd enthousiast mee te bewegen op hun plek. tussendoor waren de kinderen muisstil... de acteur had de kinderen wat dat betreft in z'n broekzak. Er waren fantastische geluidfragmenten die zorgden voor verrassingseffect (vogel, telefoongesprek). Dank dus voor deze leuke voorstelling! De kinderen hebben genoten!

Agenda:

15 februari 2023 : Nieuw Niedorp ( nl )

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Ik ben Melvin Kunst acteur en theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Ik werk voor o.a. Attractiepark Slagharen en Attractiepark Toverland in Nederland als acteur.

Tot binnenkort bij een van mijn shows! Kom na afloop gezellig een praatje maken, vind ik altijd leuk!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;