De Pest aan Pesten.


Een superleuke interactief theater boordevol humor, straffe goocheltrucs en hele duidelijke tips om het pesten tegen te gaan.

Jo heeft het goed naar zijn zin op school, hij heeft veel vrienden en geniet van elke dag. Wanneer hij verhuisd komt hij in een nieuwe school waar hij tot zijn grote verbazing wordt gepest! Jo gaat samen met de kinderen op zoek naar een oplossing.
Ondanks het zware thema is dit een superleuke voorstelling die theater combineert met superstraffe goocheltrucs, heel veel humor en zelfs kip Curry van Belgium's Got Talent is erbij!

Deze voorstelling speelt al meer dan 5 jaar heel succesvol in scholen, leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enhtousiast.

 

Duur: 45 minuten

Doelgroep: 6-12 jaar
Prijs: 6,5 euro per leerling, vanaf 240 leerlingen (de meeste scholen boeken voor de kleuters de clownsvoorstelling STOP, wanneer beide voorstellingen op hetzelfe dagdeel worden gespeeld mag je het aantal leerlingen over beide shows samen tellen om zo aan de minimale uitkoopsom van 1560 te komen)
Inclusief btw, transport, geluid en decor.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar is Jo een van de drukst geboekte artiesten in Vlaanderen.  Samen met zijn getrainde kip, kip curry, was Jo onder andere te zien bij Belgium's Got Talent, Ketnet, VTM Kzoom, Scheire en de schepping en het Lichaam van Coppens.

De sleutel van zijn succes is heel eenvoudig, voorstellingen maken die in de eerste plaats leuk zijn. Leuk voor zowel de leerlingen als de leerkrachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Christine Verbeek op 29 mei 2023 05:13
Wat een leuke ervaring was dit! We waren heel benieuwd of het zou lukken om met dezelfde voorstelling zowel onze 6 als onze 12 jarige leerlingen aan te spreken. Het lukte wonderwel, we zagen alle leerlingen zo genieten. En nadien hoorde ik ook van de leerkrachten dat de kinderen de tips duidelijk onthouden hadden. Aanrader!
;