Clownshow rondom pesten: 'STOP'.


Een knotsgekke clownsvoorstelling boordevol humor, interactie, hele straffe goocheltrucs en zelfs enkele echte dieren! 

Tijdens de voorstelling leert clown Joki-Doki telkens weer om STOP te zeggen wanneer er dingen worden gedaan die hij niet leuk vind. De kinderen leren het hem aan zodat ze de boodschap nooit meer vergeten!

Deze voorstelling speelt al meer dan 5 jaar heel succesvol in scholen, leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enhtousiast.

Duur: 35 à 40 minuten

Doelgroep: 2,5-9 jaar
Prijs: 6,5 euro per leerling, vanaf 240 leerlingen (de meeste scholen boeken voor de oudere leerlingen de pest aan pesten, wanneer beide voorstellingen op hetzelfe dagdeel worden gespeeld mag je het aantal leerlingen over beide shows samen tellen om zo aan de minimale uitkoopsom van 1560 te komen)
Inclusief btw, transport, geluid en decor.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar is Jo een van de drukst geboekte artiesten in Vlaanderen.  Samen met zijn getrainde kip, kip curry, was Jo onder andere te zien bij Belgium's Got Talent, Ketnet, VTM Kzoom, Scheire en de schepping en het Lichaam van Coppens.

De sleutel van zijn succes is heel eenvoudig, voorstellingen maken die in de eerste plaats leuk zijn. Leuk voor zowel de leerlingen als de leerkrachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;