De magie van kerst!


Kerst is het meest magische feest van het jaar. Jo De Rijck brengt een unieke goochelshow in het thema van kerst. Volledig aangepast aan de bovenbouw. Kinderen van 9 tot 12 jaar.

Verwacht u aan een show vol humor, interactie, zwevende juffen, doorgezaagde meesters en kip curry, een getrainde kip waarmee Jo wereldwijd op meer dan 20 TV shows te zien was!

Maak kerst nog onvergetelijker en boek de XL versie, waarbij enkele grote illusies in de show zitten a la Hans Klok.

We passen de voorstelling telkens aan de dan geldende corona maatregelen aan en uiteraard ook aan eventuele extra wensen vanuit uw school.

Duurtijd: 40 minuten

Prijs:

Basisversie: 950 voor de eerste + 500 euro per bijkomende voorstelling op de dag zelf (tot 5 per dag mogelijk).
XL versie: 1100 voor de eerste + 600 per bijkomende voorstelling op de dag zelf (tot 5 per dag mogelijk).

Prijzen zijn inclusief btw, decor, geluid en transport.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar is Jo een van de drukst geboekte artiesten in Vlaanderen.  Samen met zijn getrainde kip, kip curry, was Jo onder andere te zien bij Belgium's Got Talent, Ketnet, VTM Kzoom, Scheire en de schepping en het Lichaam van Coppens.

De sleutel van zijn succes is heel eenvoudig, voorstellingen maken die in de eerste plaats leuk zijn. Leuk voor zowel de leerlingen als de leerkrachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Eric Jurgen op 09 december 2021 02:55
We hadden Jo geboekt om voor de leerlingen een leuke goochelshow te brengen. We hadden niet verwacht dat wij als leerkrachten ook stomverbaasd gingen zijn en op de vele vragen a la \\\'hoe kan dat\\\' van onze leerlingen geen antwoord zouden hebben. Ze spreken er nog over, meer dan 3 maand later. Jo speelt enorm goed in op de kinderen, ze waren enthousiast en aandachtig gedurende de hele show. Aanrader!
;