Kindervoorstelling Paniek in de kerstfabriek


Wil je het theater op locatie beleven? Boek deze grappige en interactieve voorstelling. 

Paniek in de kerstfabriek
Jeff & Matt (fabrieksmedewerkers) zijn bezig om de kerstballen machine te controleren. De tandwielen draaien, lopende band loopt en de groene lamp brand. Alles loopt perfect. Plots krijgen ze een telefoontje van de kerstman. Ze hebben een grote bestelling ontvangen van wel 1000 kerstballen. 

Jeff & Matt gaan snel aan de slag en laten  de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen. Totdat de machine oververhit raakt. Hij slaat op hol… Niet lang daarna stoppen de tandwielen en lopende band met draaien. De lamp staat op rood! Geen goed teken. Jeff & Matt proberen samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn.

Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaan draaien.  Zodat de bestelling optijd klaar staat? 

Het is een interactieve en komische kindervoorstelling met geluidseffecten en een uitgebreid decor. Alsof je echt naar het theater gaat met de kinderen, maar dan op locatie.

Handig om te weten
Duur voorstelling: ca. 30 of 45 minuten
Aantal spelers: 2 spelers 
Doelgroep: 4-8 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in belsag van minimaal 5 bij 3 meter. 
Locatie: Zowel binnen als buiten mogelijk (voorkeur binnen). 
Geluid: Regelt Jeffrey zelf tot 125 kinderen per voorstelling

Waarom deze voorstelling boeken?
Boek deze voorstelling als afsluiting van het jaar op school (kerstfeest). Je kan de voorstelling ook boeken voor op een kerstmarkt/event. 

Jeffrey Wijkhuisen, verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
Vanaf € 850,- 

Voorstelling boeken
Wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Ik ben de expert in het verzorgen van (goochel)voorstellingen. Jeffrey Wijkhuisen verzorgt entertainment voor kinderen op o.a evenementen, scholen en bedrijven en kinderfeestjes. De voorstellingen zit vol met interactie, humor en speciale effecten. 

Jeffrey is al diverse keren op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door. 

Waarom Goochelaar Jeffrey?

> 15 jaar in het vak
> Neemt het theatergevoel mee!
> Niet zomaar een goochelvoorstelling, maar een unieke voorstelling met interactie, speciale effecten en humor
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;