Betoverd speelgoed van sint


Zoek je als bedrijf of school een voorprogramma voor het sinterklaasfeest? En wil je het theater op eigen locatie beleven? Boek deze magische en interactieve voorstelling. 

Betoverd speelgoed van sint
Goochelaar Jeffrey verwelkomt de kinderen. Hierna wekt een groot object zijn intresse. Het is bedekt met een doek en er staat op "Afblijven". 

"Zullen we stiekem gaan kijken wat er onder zit?", vraagt Jeffrey aan de kinderen. Natuurlijk...! Onder het doek blijkt een heel groot cadeau te zijn. Er zit speelgoed in het cadeau.

Jeffrey bekijkt één voor één het speelgoed. Er gebeuren rare dingen mee. Een schilderij dat van kleuren kan veranderen, melk dat kan verdwijnen en zelf een tekening dat kan praten. Het speelgoed lijkt wel betoverd.... 

De grote vraag is nu... Gaan we zit vertellen aan sinterklaas? Of houden ze het geheim?

Het is een interactieve, grappige en magische goochelvoorstelling met geluidseffecten en een uitgebreid decor. Alsof je echt naar het theater gaat met de kinderen, maar dan op locatie. 

Handig om te weten
Duur voorstelling: ca. 45 minuten
Doelgroep: Advies leeftijd kinderen ca. 4-8 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in belsag van minimaal 5 bij 3 meter. 
Geluid: Regelt Jeffrey zelf tot 125 kinderen per voorstelling

Waarom deze voorstelling boeken?
Zeer geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een interactieve voorstelling als voorprogramma. Indien beschikbaar neemt Jeffrey ook een GoochelPiet mee. Die zal een extra element hebben in de voorstelling. 

Jeffrey Wijkhuisen, ook wel Goochelaar Jeffrey verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
1 voorstelling € 675,- (allin)
2 voorstellingen € 950,- (allin)
3 voorstellingen € 1150,- (allin)
*30 minuten tussen de voorstellingen, anders extra toeslag.

Voorstelling boeken
Wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Ik ben de expert in het verzorgen van (goochel)voorstellingen. Jeffrey Wijkhuisen verzorgt entertainment voor kinderen op o.a evenementen, scholen en bedrijven en kinderfeestjes. De voorstellingen zit vol met interactie, humor en speciale effecten. 

Jeffrey is al diverse keren op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door. 

Waarom Goochelaar Jeffrey?

> 15 jaar in het vak
> Neemt het theatergevoel mee!
> Niet zomaar een goochelvoorstelling, maar een unieke voorstelling met interactie, speciale effecten en humor
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;