Goochelvoorstelling Wat wil je later worden?


Wil je het theater op school beleven? Boek deze magische en interactieve voorstelling. 

'Wat wil je later worden?'
Al vanaf een jonge leeftijd zijn kinderen bezig met de vraag Wat wil je later worden? Er zijn verschillende beroepen waaruit je kan kiezen. Beroepen is het hoofdthema van deze voorstelling. 

Jeffrey moet van zijn moeder naar bed. Hij loopt zijn slaapkamer in het gaat slapen, maar dit lukt niet. Op zijn nachtkastje staat een boek over beroepen. Hij wil dit graag verder lezen. Zonder dat zijn moeder het weet gaat hij het boek lezen. Wacht even.. Het is nog leuker om de verhalen te vertellen aan de kinderen. 

Hij verteld leuke verhalen over een schilder, wetenschapper, circus directeur, dokter en meer. Tijdens het vertellen “tovert” Jeffrey zicht om in het beroep waar hij over leest.

Het is een interactieve, grappige en magische goochelvoorstelling met geluidseffecten en een uitgebreid decor. Alsof je echt naar het theater gaat met de leerlingen, maar dan op school!

Handig om te weten
Duur voorstelling: ca. 45 minuten
Doelgroep: Leerlingen van groep 1 t/m 5. Leeftijd kinderen ca. 4-8 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in belsag van minimaal 5 bij 3 meter. 
Locatie: Alleen binnen mogelijk. Indien mogelijk in de gymzaal (bij school-voorstellingen.
Geluid: Regelt Jeffrey zelf tot 125 kinderen per voorstelling

Waarom deze voorstelling boeken?
Wil je de kinderen op een leuke manier betrekken bij het thema beroepen dan is deze voorstelling zeer geschikt. Of boek deze voorstelling als feestelijke afsluiting, opening themaweek of jubileum feest.

Jeffrey Wijkhuisen, ook wel Goochelaar Jeffrey verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
1 voorstelling € 675,- (allin)
2 voorstellingen € 950,- (allin)
3 voorstellingen € 1150,- (allin)
*30 minuten tussen de voorstellingen, anders extra toeslag.

Voorstelling boeken
Wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier schoolnaam of organisatienaam in.

Ik ben de expert in het verzorgen van (goochel)voorstellingen. Jeffrey Wijkhuisen verzorgt entertainment voor kinderen op o.a evenementen, scholen en bedrijven en kinderfeestjes. De voorstellingen zit vol met interactie, humor en speciale effecten. 

Jeffrey is al diverse keren op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door. 

Waarom Goochelaar Jeffrey?

> 15 jaar in het vak
> Neemt het theatergevoel mee!
> Niet zomaar een goochelvoorstelling, maar een unieke voorstelling met interactie, speciale effecten en humor
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;